• 22 Mei 2024 | 14 Zulkaedah 1445

Penting Turun Mengundi Untuk Bentuk Kerajaan Lima Tahun

KUALA TERENGGANU, 15 November - Pentingnya para pengundi awal turun mengundi pada hari ini untuk membentuk sebuah kerajaan yang terbaik demi menjamin masa depan negara dalam tempoh lima tahun akan datang.

Calon Ahli Parlimen Kuala Terengganu, Datuk Haji Amzad Hashim berkata, proses tersebut memainkan peranan penting dalam demokrasi pembentukan negara bebas daripada rasuah.

"Kepada pengundi-pengundi awal yang membuang undi di Parlimen Kuala Terengganu, selamat menunaikan hak dan tanggungjawab anda sebagai warganegara ini.

"Sudah pasti harapan dan doa saya supaya saudara semua akan mengundi saya, Calon No.4 bagi P036 - Parlimen Kuala Terengganu," jelasnya.

Beliau yang juga Timbalan Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) berkata demikian dalam laman sosial facebook, pada semalam.

Justeru itu, beliau menyeru supaya pilihlah calon berintegriti bagi membentuk sebuah kerajaan yang prihatin, bersih dan stabil.

"Berilah peluang lagi sekali untuk saya berkhidmat kepada warga Kuala Terengganu. InsyaAllah, saya akan cuba sehabis daya saya untuk membalas kepercayaan anda demi kesejahteraan Kuala Terengganu ini dan anda semua.

"Semoga dengan undi yang telah diberikan oleh tuan-tuan menyumbang kepada pembentukan sebuah kerajaan yang prihatin bersih dan stabil demi masa depan negara kita yang lebih cemerlang.

"Kuasa ada di tangan anda. Jangan lupa undi saya Calon No.4, Datuk Haji Amzad Hashim," ujarnya.


Tag: