• 16 Jun 2024 | 9 Zulhijah 1445

RXZ Members : 'Penyu' Paling Laris Terjual

KUALA NERUS, 13 Ogos – Jualan patung penyu mendapat sambutan luar biasa sekali gus menjadi antara yang terlaris dijual dalam kalangan pengunjung.

Peniaga, Aimaluddin Hamid, 31, berkata sempena program RXZ Member 4.0 dia menjual satu patung itu dengan harga RM10.

“Kami membawa patung penyu ini dalam kuantiti 2,000 unit dan kami jangkakan jualan ini akan habis dijual sepanjang program ini berlangsung.

“Kami berharap program seperti ini kerap kali diadakan kerana ianya memberi manfaat kepada peniaga mahupun pengunjung dari pelbagai sudut," jelasnya.

Dia berkata demikian semasa program RXZ Member 4.0 2022 bertempat di Terengganu International Drag Strip, Gong Badak di sini hari ini.

Sementara itu, bagi peniaga kasut, Ab Ghaffar, 37 berkata dia merupakan antara peminat motor RXZ dan sangat teruja diberi peluang untuk berniaga di program itu.

“Program ini sangat menguntungkan para peniaga kerana jualan meningkat luar biasa susulan kehadiran pengunjung yang begitu ramai dari seluruh pelusuk negeri.

“Bagi saya program ini dapat memperkenalkan tarikan yang terdapat di negeri Terengganu kepada pengunjung luar kerana selepas tamatnya program ini mereka akan singgah ke tempat menarik dalam Terengganu ini,” katanya.

 


Tag: