• 24 Jun 2024 | 17 Zulhijah 1445

Hospital KTS Kini Berwajah Baru

KUALA TERENGGANU, 6 Oktober - Hospital Pakar Kuala Terengganu (KTSH) telah tampil mengumumkan pelancaran identiti baharu, termasuk logo Syarikat dan nama berdaftar di bawah KMI Kuala Terengganu Medical Centre atau Pusat Perubatan KMI Kuala Terengganu.

Pengurus besarnya, Salina Long berkata, ini adalah langkah evolusi berterusan untuk memperkukuhkan jenama Kumpulan Medic Iman Sdn. Bhd. (KMI Healthcare) dan hospitalnya sebagai sebuah kumpulan.

"Logo yang diperbaharui menggambarkan pendekatan dan cita-cita baru bahawa kesihatan dan kesejahteraan pelanggan akan sentiasa menjadi keutamaan kami. Dengan visi menjadi penyedia pilihan penjagaan kesihatan yang dipercayai, kami menyediakan perkhidmatan kesihatan yang berkualiti dan berpatutan buat seluruh lapisan masyarakat.

"Mulai tahun ini, penampilan baru KMI Kuala Terengganu akan dipamerkan di premis, cagaran, laman web, dan aplikasi mudah alih ketika dalam fasa peralihan secara berperingkat kepada identiti baru kami," katanya.

Pihaknya menghargai sokongan berterusan daripada dalam dan luar negeri dalam terus maju untuk meningkatkan perkhidmatan dan memberikan penjagaan berkualiti yang menjamin kesihatan dan keselamatan pesakit jagaan KMI KTMC.


Tag: